A sütihez:
- 2 ek kókuszliszt
- 1 db tojás
- 1 ek kókuszolaj
- 1 csapott ek útifű magéj
- 15 gr fekete kávé
- 1,5 kk eritrit
- szódabikarbóna, aszkorbin sav
A felolvasztott kókuszolajhoz hozzáöntöttem az útifű maghéjat és a kávé egy részét. A "sütis" edényben összekevertem a lisztet, a tojást és az eritritet, hozzáadtam az olajos keveréket. Ezután kóstolásos alapon került bele még egy kicsi kávé, legvégül az aszkorbin sav és a szódabikarbóna. Mikróban 600W-on 3,5 percig sütöttem, eközben elkészítettem a krémet. (Minél sűrűbbet akarunk, annál több időt kell rá hagyni, így akár lehet az egészet a krémmel is kezdeni.)
A krémehez:
- 5 gr fekete kávé
- 2 ek ToTu krém
- egy-két zutty coocomas
- 0,5 mk konjac liszt
- 1 kk eritritol
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése